ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ο Παναγιώτης Ζαχάριος είναι ο ιδρυτής και διευθυντής του αθλητικού συλλόγου  Guerrilla Tactical Strength που ιδρύθηκε to 2009.

Πιστοποιήσεις:

– Expert 1  Krav Maga K.M.G (Krav Maga Global)

– Military Instructor K.M.G (Krav Maga Global)

– Gold Instructor I.M.K.M (International Military Krav Maga)

– Graduate 5 Krav Maga I.K.M.F (International Krav Maga Federetion)

– Military Instructor I.K.M.F (International Krav Maga Federetion)

– Certified Kettlebell Teacher (CKT) Level 1 Certification (I.K.F.F)

– Muay Τhai Advanced Level (Tiger Muay thai camp Phuket Thailand)

– Pistol-Rifle-Shotgun-Basic Level TTT ( Tactical Training Team)

 

Η ενασχόληση με το Krav Maga ξεκίνησε το 2006, όταν παρακολούθησε στην Ελλάδα την σχολή εκπαιδευτών από τον Avi Moyal (Chairman of IKMF) και από το 2007 και μετά άρχισε να διδάσκει επαγγελματικά.

Το 2013 αποχώρησε οικιοθελώς από την IKMF και συνεργάστηκε με την ΙΜΚΜ.

Στα μέσα του 2014 και ύστερα από πρόταση που δέχτηκε από την Krav Maga Global, την μεγαλύτερη και πιο σοβαρή εταιρεία παγκοσμίως στο Krav Maga, αποφάσισε και συνεργάστηκε αποκλειστικά μαζί της και την KMG Greece.

Ο Παναγιώτης Ζαχάριος όλα αυτά τα χρονιά που διδάσκει Krav Maga, έχει ταξιδέψει πολλές φόρες στο Ισραήλ και σε άλλες χώρες, παίρνοντας μέρος σε πολλά σχολεία κι εκπαιδεύσεις. Έχει γνωρίσει προσωπικά όλους τους μεγάλους δασκάλους του Krav Maga παγκοσμίως, με αποκορύφωμα τον Master Eyal Yanilov, Head Instructor της KMG και διάδοχο του Ιmi.

Το 2011 πιστοποιήθηκε από τον Steve Cotter και την IKFF ως εξουσιοδοτημένος εκπαιδευτής Kettlebells στην Ελλάδα, με το πρώτο επίπεδο από την Διεθνή Ομοσπονδία Kettlebells.

Το 2009 αποφάσισε να ασχοληθει με το Muay Thai, ύστερα από χρόνια εξάσκησης σαν απλός μαθητής στο Muay Thai και το Kick boxing. Γι’ αυτόν τον λογο ταξίδεψε στο Phuket της Ταϋλάνδης, όπου κι έμεινε για δύο μήνες.

Σε αυτούς τους δυο μήνες έκανε προπόνηση για 8 ώρες την ημέρα στο Παγκοσμίου φήμης Camp Τiger Muay Thai, με κορυφαίους Ταϋλανδούς εκπαιδευτές. Στο τέλος του ταξιδιού κατάφερε να φτάσει στο advanced και τελευταίο επίπεδο.

 

Γενικές Γνώσεις Πολεμικών Τεχνών και Αθλητικές Δραστηριότητες

Η ενασχόληση του με τις πολεμικές τέχνες ξεκίνησε από πολύ μικρή ηλικία. Στην ηλικία των 14 ετών ξεκίνησε να κάνει Sotokan καράτε, στο οποίο έφτασε μέχρι την καφέ ζώνη. Αργότερα μετεπήδησε σε full contact στυλ όπως το Kick Boxing, με το οποίο ασχολήθηκε συνολικά 4 χρόνια. Παράλληλα, ασχολήθηκε 1 χρόνο με το BJJ (Brazilian Jiu-Jitsu).

Περά από την ενασχόληση του με πολεμικές τέχνες, η πρώτη του επαφή με τον αθλητισμό έγινε σε ηλικία 5 ετών μέσω της κολύμβησης, με την οποία ασχολήθηκε συνολικά 9 χρόνια. Μάλιστα, για 3 χρόνια αποτέλεσε μέλος της εθνικής ομάδας κολύμβησης παίδων συμμετέχοντας σε πανελληνίους αγώνες με αρκετές διακρίσεις.

 

Ακαδημαϊκές Γνώσεις

– Πτυχιούχος της σχολής Εφαρμογών Πληροφορικής Στην Διοίκηση και Στην Οικονομία του Πανεπιστήμιου Ιονίων Νήσων.

– Κάτοχος MBA in Hospitality & Tourism Management από το London Metropolitan University