Θέλω να γίνω εκαιδευτης,τι να προσέξω!

Τους τελευταίους μηνες εχει τύχει και εχω μιλήσει και “συμβουλέψει”κόσμο που ξαφνικά αποφασισε να γίνει εκπαιδευτής και επαγγελματιας στο KravMaga.

Οταν εννοω εχω συμβουλεύσει αναφέρομε στο αν εγκρίνω το τάδε σχολείο εκπαιδευτών και ποια ειναι η γνώμη μου για τον εκάστοτε φορέα και εκπαιδευτή που κανει το σχολειο.

Τα πραγματα ειναι απλα οι “θελω να γινω εκπαιδευτής” χωρίζονται σε δυο βασικές κατηγορίες:

1) Οι βλαμμένοι,δηλαδή αυτοι που απλα γρηγορα και χωρις κανεναν λόγο θέλουν να γίνουν εκπαιδευταραδες,δασκαλαρες και μπρους λε,παίζει πολυ τέτοιο πραγμα στην πιατσα των πολεμικων τεχνων. Ξερω και μερικούς που πριν γίνουν κομαντα, δάσκαλοι, σουπερμαν,έτριβαν κώλους και κάναν μασαζ για την κυτταρίτιδα στο μεγκα(τρου στορυ)

2)Οι θέλω να βγάλω λεφτά απο αυτην την δουλεια,αυτοί ειναι οι πιο τίμιοι,ξέρουν τι θέλουν και προσπαθούν να το κάνουν άσχετα αν θα καταλήξουν να το κανουν σωστα η λαθος.

Τωρα για τους πρώτους δεν αναλύω καν, οπου και να πανε τα ιδια πραγματα ακριβως ειναι,ενα χαρτι θελουν,ουτε γνωση τεχνικη αλλα ουτε επαγγελματικη,για τους ανθρώπους που ενδιαφερονται επαγγελματικα και ψαχνουν φορείς που θα τους δώσουν κάποιο επαγγελματικο χαρτι  θα τους  συμβούλευα να το κοιτάξουν τελείως ψυχρά και επαγγελματικα.

Τι εννοω:

  1. Ο δασκαλος ο οποιος προτείνει και διοργανώνει το σχολείο,ειναι η κυρια βιοποριστική του ιδιότητα η σχολή και το Krav Maga? Η το πρωί κανει και αλλη δουλεια?Δειγμα στο ότι η κατι δεν παει καλα με τον ίδιον ή το μαγαζί δεν τραβαει.
  2. Ο δασκαλος ειναι τεχνικα υψηλα εχει γνώσεις?(οχι χαρτια) γνώσεις πήγαινε κανε προπονήσεις χαλασε χρημα και χρονο,δουλεια θες να κανεις.
  3. Ρωτα για αυτον στην πιατσα που λεμε,μαθε τι γνώμη επικρατεί για αυτον,αν τον βρίζουν η λένε καλο παιδι αλλα δεν κανει για την δουλειά πρεπει να σε επηρεάσουν στην τελική σου απόφαση.
  4. Οταν ολα τα παραπανω ειναι σωστα και εντάξει, πήγαινε στο πιο ακριβό  στο πιο δυσκολο και  στο πιο μεγαλο  σε χρονικη διαρκεια,μην ξενχας θες να το κανεις για δουλεια για χρονια,δεν θα έπρεπε να σε φοβίζει η πολυ προπόνηση και η δουλειά.
  5. Ξεχνα τα ειμαστε οικογένεια και αγαπιόμαστε αυτα ειναι φτηνά παιχνίδια μάρκετινγκ,δεν ψαχνεις οικογενεια,δουλειά ψαχνεις,αρα πηγαινε σε όποιον έμπρακτα σε υποστηρίζει καθολη την διάρκεια που είσαι μαζι του σοβαρα και επαγγελματικα.

Αυτα τα ολιγα.

Οποιος θελει βοήθεια για να παρει καποια απόφαση το τηλέφωνο μου ειναι 6944 222877 θα χαρω να βοηθήσω.

Σε λιγο καιρο η Guerrilla θα ανακοίνωσή Επαγγελματικο σχολείο συνεργατών.

Stay Tuned.

Πανος Ζαχαριος