Περι προδοσιας..

Όλοι είναι εν δυναμει “προδότες”  για τα πάντα, για τα πιστεύω τους, για την δουλειά τους, για τους φίλους και συνεργάτες  τους, για την οικογένεια τους για τα πάντα.

Όποιος θεωρεί το αντίθετο είναι χαζός η ιστορία το έχει αποδείξει περίτρανα πάρα πολλές φόρες.

Θα μου πεις μπορείς να ζεις έτσι?και θα σου πω ναι μπορείς, δεν έχω εμπιστοσύνη ουτε στα άντερα μου και ταυτόχρονα έχω απολυτή εμπιστοσύνη σε παρα πολυ κοσμο. Τι εννοώ?πάντα στο πίσω μερος του μυαλο μου εχω την προδοσία απο πλευρα τους η απο την δικιά μου πλευρά, ειναι μεσα στην φύση μας.

Τωρα υπάρχουν πράγματα που η δικια μου “ηθικη” δεν θα με άφηνε πότε να τα κάνω αλλα η ηθική είναι καθαρά ατομική και οχι κοινωνική, η κοινωνική πατιέται πανεύκολα.

Οπως λεω στον εαυτο μου υπάρχουν προδοσίες που θα με σκοτωσουν αν γινουν, και υπαρχουν και προδοσίες που τις περιμενω.

Τι εννοώ, στην δουλειά που είναι ενα μεγαλος μερος της ζωης αλλα προς θεού δεν ειναι η ζωη,η μεχρι τωρα πορεια μου μου εχει αποδείξει οτι θα με δαγκώσουν θα με προδωσουν και θα προσπαθήσουν να με πατησουν,  καλως ας ερθουν και ας προσπαθησουν.

Ολοι οι συνεργάτες μου θα σας πουν τους προκαλώ να με “κλεψουν” να με “πατησουν” να με “ριξουν” γιατι αυτό θα με γλιτώσει  απο χρονο και απο φαιά ουσία και διδαχή σε ατομα που τελικα θα με προδιδαν ετσι και αλλιως, και ταυτοχρονα αν δεν γινει ποτε μπαινουν στην ομαδα της απόλυτης εμπιστοσύνης.(μεχρι να αποδειχτει το αντιθετο 🙂 )

Το βράδυ κοιμάμαι μια χαρα και δεν σκεφτομαι δεύτερη φορα την προδοσια,οταν ερθει θα την ξεσκισκω απο παντου και ο καθενας ας παρει τον δρομο του.

Καλη συνεχεια σε ολους, και μάτια πισω απο την πλάτη.

Πανος