Μην με ξυπνάς από τις έξι…

Καλημερα σε ολους, χτες γύρισα απο διακοπές, την αλλη Δευτέρα ξεκινα η κεντρική σχολή,άλλα εγω εχω μπει σε mood δουλειάς απο τώρα.

Στο μυαλό μου τα παντα χωρίζονται σε στόχους για την νεα σεζον, καποια σχεδια θα πανε, κάποια θα γεννηθούν κατά την διάρκεια, και κάποια εννοείτε θα αποτύχουν.

Ένας προσωπικός στόχος για φετος ειναι να καταφέρω να σηκώνομαι μια ωρα πιο νωρις το πρωι από οτι πέρσι, άλλα να συνεχίσω κανονικά το μέχρι τώρα πρόγραμμα μου.

Σκέφτομαι το εξής, δυο λογοι με βάζουν σε αυτήν την διαδικασία, πρώτος λόγος είναι ο εξής, κάθε χρόνος,κάθε μέρα,κάθε ώρα που περνα σε φερνει πιο κοντα στο μόνο σίγουρο πράγμα στην ζωη, τα χρονιά περνάνε και κάνεις δεν γίνεται πιο νεος,όποτε οσο πιο πολλές ώρες ζω τόσο καλύτερα(θα κοιμάμαι πάρα πολυ και συνέχεια οταν πεθανω),δεύτερος λόγος ειναι “χαζός” αλλα αληθινός,έρευνες έχουν δειξει οτι οι πιο επιτοιχημενοι άνθρωποι στον κοσμο σε καθε κλάδο,έχουν ενα κοινό, όλοι ξυπνούν όταν κοιμούνται όλοι άλλοι.

Σήμερα 7 ωρα το πρωι ημουν μαζι με τον Τρισταν στο βουνο 2 χιλιόμετρα τρέξιμο 100 push ups και 100 squat, ξερω δεν ειναι πολλα αλλα ειχα να σηκωθώ απο το καναπέ και να φαω “κανονικά” 2 εβδομάδες τώρα.

Σε λιγες μερες θα ειμαι ξανα προς την δοξα τραβα.

Καλημερα σε ολους.

Βαλε στοχους και δουλεψε για αυτους,τιποτα δεν ειναι ευκολο σε αυτη την ζωη!

Πανος Ζαχαριος